Registrator delovnega časa

Zaposleni svoje prihode in odhode s pomočjo kartic beležijo na enostavni napravi.

Zaposlenim razdelite kartice, s katerimi se registrirajo na All Hours terminalu.

Za vsakega zaposlenega lahko uporabite kombinacijo registriranja na mobilnem telefonu, brskalniku in terminalu ali te možnosti ustrezno omejite.

 

Naš registrator delovnega časa potrebuje le Wi-Fi in električno vtičnico, torej ga lahko enostavno priklopite tudi sami.

  • V primeru izgube povezave z internetom, bo registrator delovnega časa hranil zbrane registracije in jih naknadno poslal na All Hours, ko bo povezava spet vzpostavljena.
  • V primeru izgube elektrike pa ima terminal tudi baterijo, tako da vam prihodi in odhodi v sistemu ne bodo nikoli manjkali.

 

Registrator je pripravljen tudi za montažo na steno.

 

Registracijski terminal je mogoče kupiti kot enkraten strošek ali ga najeti kot mesečno storitev.

 

Za ponudbo nas kontaktirajte: support@allhours.com

 

Smartphone App:

All your employees can use our free smartphone app. The app uses Google and Apple Location Services to pinpoint clocking locations.

From our blog: 

Natančnejše evidentiranje delovnega časa tudi v Sloveniji postaja obvezno - Zakaj nova direktiva za evidentiranje delovnega časa? Sodišče evropskih skupnosti je že… ... Read More
Ali je evidenca delovnega časa v manjših podjetjih smiselna? - V večjih podjetjih je administracija delovnih ur zaposlenih zelo obsežno opravilo. Ta… ... Read More